Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 13ης Ιουλίου 2016

 
Επειδή πληθαίνουν οι σιγοψυθιρισμοί, κυρίως από θρησκευτικά περιβάλλοντα, διαδίδοντες ότι πρόκειται να δημιουργηθεί νέο πολιτικό κόμμα, στο οποίο θα συμμετέχει και ο αγωνιστής δάσκαλος και μέλος της Παρατάξεώς μας κ. Δημήτρης Νατσιός, πληροφορούμε τους ψηφοφόρους, τους φίλους μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενον τα εξής:
 
α) Ο κ. Δημήτρης Νατσιός είναι από ετών μέλος της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» και ουδέποτε εκδήλωσε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια ή αντίθεση του στην πολιτική της Παρατάξεώς μας ή την επιθυμία του να αποχωρήσει από αυτήν, πράξη ηθικά απαραίτητη, προκειμένου να ενταχθεί ένα μέλος Παρατάξεως σε κάποια άλλη Παράταξη.
 
β) Στον κ. Δημήτρη Νατσιό έχει γίνει από ετών και παραμένει ανοικτή η πρόταση της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», να αναλάβει ως Περιφερειάρχης ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα, παρά την μέχρι σήμερα άρνησή του, διότι, όπως ο ίδιος κατ’ επανάληψη μας δήλωσε «δεν επιθυμεί προς το παρόν να ασχοληθεί με την πολιτική ως υποψήφιος».
 
Συνεπώς, οι διαδίδοντες αυτού του είδους τις ανακρίβειες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί αφ' ενός μεν εκθέτουν εαυτούς, αφ' ετέρου σπιλώνουν την αξιοπιστία τρίτων, όπως ο κ. Δημήτρης Νατσιός.
 
Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», πιστή στις αρχές και στις αξίες της, δεν επιτρέπει την σπίλωση του ονόματος κανενός από τους αγωνιστές της και στέκεται απέναντι σε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι με μικροπρέπειες και συμφεροντολογικές κινήσεις μπορούν να πλήξουν τον ανένδοτο αγώνα της εναντίον του διεφθαρμένου και ξενοκίνητου πολιτικού συστήματος, ΑΓΩΝΑ που ξεκίνησε μόνη από το 2008 όταν οι περισσότεροι Έλληνες ήσαν ανυποψίαστοι για το σημερινό δράμα της Ελλάδος.
 
Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν είναι μόνο η ΠΡΩΤΗ, μετά τον Καποδίστρια, ακραιφνώς Ελληνική Παράταξη, που δεν στηρίζεται σε πολιτικά μοντέλα της Δύσεως, αλλά μόνο στην Πολιτική της Ορθοδόξου Παραδόσεώς μας. Είναι και η ΜΟΝΗ που διατήρησε, χωρίς παλινωδίες, από της ιδρύσεώς της μέχρι σήμερα αταλάντευτη την πορεία της, παρά τις παγίδες και τα εμπόδια του πολιτικού συστήματος και του απίστευτου συκοφαντικού πολέμου που δέχθηκε και εξακολουθεί να δέχεται, δυστυχώς πάντοτε από θρησκευτικούς κύκλους, όπως εσχάτως με τους ψιθυρισμούς, που προκάλεσαν αυτή μας την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
 
Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου