Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ως πότε παλληκάρια…(του προέδρου της Πολ. Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Μιχαήλ Ε. Ηλιάδη)

«Ως πότε παλληκάρια…»
Η Ελλάδα βουλιάζει καθημερινά. Το πολιτικό σύστημα παρέδωσε τη Χώρα βορά στις ορέξεις των Ευρωπαίων «εταίρων», στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Όλα καταρρέουν. Η κοινωνία μας μέρα με τη μέρα μετατρέπεται σε μια ζούγκλα χωρίς κανόνες, μιας και το ήθος σπανίζει. Οι ισχυροί εκμεταλλεύονται την συγκυρία και κερδοσκοπούν σε βάρος των αδυνάτων.
Η δραματική οικονομική κατάσταση επιβεβαιώνεται από την εικόνα των ισολογισμών για το 2015, των εισηγμένων εταιρειών, καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία καταγράφει μεγάλες ζημιές. Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας συνεχίζεται με εντατικούς πλέον ρυθμούς, καθώς επικυρώθηκε η αποικιοκρατική σύμβαση πώλησης των 14 αεροδρομίων με τη στη FRAPPORT, ενώ το 67% του ΟΛΠ μεταβιβάστηκε. Σειρά παίρνουν οι υπόλοιπες δημόσιες επιχειρήσεις,  μιας και αυτός είναι ο διακαής πόθος των δανειστών.
Τα νοσοκομεία υπολειτουργούν. Επίσημη ανεργία είναι στα ύψη παρά τα χαλκευμένα στοιχεία, ενώ από τους 1.250.000 επίσημα καταγεγραμμένους ανέργους, επίδομα ανεργίας παίρνουν οι 115.000 μόνο! Άραγε για τους άλλους τι προβλέπεται; Θα γίνουν κλέφτες ή θα πεθάνουν; Ουσιαστικά γυρίζουμε πίσω στη δεκαετία του 1930, όπου δεν υπήρχε κοινωνική πρόνοια.
Η ασφάλεια της Ελλάδος τίθεται εν αμφιβόλω, καθώς όλο και περισσότεροι Μωαμεθανοί καταφθάνουν. Ήδη έχουν ξεκινήσει διάφορα επεισόδια με τους μετανάστες, ενώ ανάμεσά τους σίγουρα υπάρχουν οπαδοί του τζιχάντ.
Τα ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία αποπροσανατολίζουν στοχευμένα τους Έλληνες, ενώ προωθούν συνεχώς νέους «σωτήρες», ανακυκλώνοντας ουσιαστικά τις ακαθαρσίες του πολιτικού συστήματος.
Οι περισσότεροι ανάμεσά μας, παραμένουν με παραδομένο τον ψυχισμό τους, άλλοι φοβισμένοι και υποταγμένοι, άλλοι απαθείς. Με μια ματιά πίσω στην αρχαία Αθήνα, διακρίνει κανείς τον ειδικό νόμο που θέσπισε ο Σόλων και όριζε ότι η πολιτική ουδετερότητα και η απάθεια σε περίπτωση έκρυθμης κοινωνικής αναταραχής, αποτελεί αιτία απώλειας των πολιτικών δικαιωμάτων.
Ξυπνήστε Έλληνες!! Ο θούριος του Ρήγα Φεραίου, αυτού του Ορθόδοξου Έλληνα πατριώτη, αυτού του οποίου το όνομα κηλίδωσαν οι σημερινοί κυβερνώντες,  καλεί σε Επανάσταση:

Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα στενά…..
Να χάνωμεν αδέρφια, πατρίδα και γονείς,
τους φίλους, τα παιδιά μας κι όλους τους συγγενείς...
Δουλεύεις όλη μέρα σε ό,τι και αν σε πει
κι αυτός πασχίζει πάλι το αίμα σου να πιεί...
Ελάτε με ένα ζήλο σε τούτον τον καιρόν
Να κάμωμεν τον όρκο επάνω στο Σταυρόν...

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ καλεί σε μια ειρηνική επανάσταση, μια επανάσταση συνειδήσεων, για να απελευθερωθούμε από το πολιτικό σύστημα που μας δυναστεύει, αυτούς τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες και μετά όλοι μαζί, εύκολα, θα λευτερώσουμε την Πατρίδα από τους ξένους δυνάστες.

Ο πρόεδρος
της Πολ. Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Μιχαήλ Ε. Ηλιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου