Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Εσείς οι Χριστιανοί το μόνο που χρειάζεστε είναι αποκεφαλισμός»




Δήλωσε Βρετανίδα, μάνα- που γέννησε και  εγκατέλειψε τα δυο παιδιά της, αφού βαπτίστηκε μουσουλμάνα και ακολούθησε τον Χουσεΐν, πρώην Άγγλος υπήκοος, στη Συρία για να συστρατευθούν με τα ισλαμικά δολοφονικά λεφούσια του ΙΚΙΛ!


Κάποτε τραγουδίστρια σε κοριτσιστικό ροκ συγκρότημα, αφότου παντρεύτηκε τον Junaid Hussain, έχοντας ασπαστεί το ισλάμ φυσικά πρωτύτερα, και ζώντας αποκλειστικά από κυβερνητικά επιδόματα και κουπόνια- όπως όλοι οι γνήσιοι Άγγλοι, αλλά και οι γιαλαντζί που σέβονται τον εαυτό τους- είχε επισκεφτεί πολλές φορές μόνη της, αλλά και με τον σύζυγό της τη Συρία. Η Sally Jones άλλαξε και το όνομά της ως είθισται σύμφωνα με την ισλαμική παράδοση σε Umm al-Britani και χρησιμοποιεί και τα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης για να προειδοποιήσει τους Χριστιανούς: «Εσείς οι Χριστιανοί το μόνο που χρειάζεστε είναι αποκεφαλισμός με ένα καλά ακονισμένο μαχαίρι και να καρφώσουμε το κεφάλι σας στα κιγκλιδώματα στη Ράκκα… Ελάτε εδώ, θα το κάνω εγώ για ‘σας»!

Αν και ο προσωπικός της λογαριασμός, τον οποίο χρησιμοποιούσε για να διαφημίζει τον πολιτισμό και τα ένστικτα του ισλάμ έχει πλέον διαγραφεί, πηγές της Daily Mail αναφέρουν ότι ανάρτησή της στον ίδιο λογαριασμό στις 10 Αυγούστου αποκαλύπτει ότι η Βρετανίδα Ούμμ (ελληνιστί το μουσουλμανικό όνομά της Umm, εμπνευσμένο από το πρώτο θύμα του κτηνοβάτη συζύγου εγγυημένα!) μαζί με τον Χουσεΐν κατέληξαν στο ισλαμικό χαλιφάτο. Στο συγκεκριμένο μήνυμα δε είχε γράψει: «Εγώ και ο σύζυγός μου τα καταφέραμε και ήρθαμε στο χαλιφάτο, αφού προηγουμένως είχαμε κολλήσει για 7 μήνες στο Ιντλίμπ». Σε άλλο μήνυμά της προτού ο λογαριασμός της διαγραφεί είχε γράψει: «Ο σύζυγός μου είναι μακρύα τώρα, στο κέντρο εκπαίδευσης και αυτή τη στιγμή φρεσκάρει τις δολοφονικές του δεξοτεχνίες… Μη κλαίτε, θα επιστρέψει σύντομα».
Με την οικογένεια του πρώην Βρετανικού παράσιτου και νυν ισλαμικού να δηλώνει ότι δεν θέλει καμία σχέση μαζί της.

Ε.Μ.

hellasforce.com
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου