Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωσή της Πολιτική Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» επιθυμεί με την παρούσα Ανακοίνωσή της να προστατεύσει τους Ψηφοφόρους και Φίλους της από ανεύθυνα σχόλια ιστολογίων, τα οποία με ιδιοτελή κίνητρα γράφουν ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» «έβαλε λουκέτο» και έχει αφήσει την πολιτική μάχη.
Πρόκειται για ασύστολο ψεύδος, που οι ίδιοι κατασκεύασαν και διαδίδουν με σαφή πρόθεσή τους να προετοιμάσουν το έδαφος με το «άλλοθι» αυτό, ώστε σύντομα να προβούν στη δημιουργία νέου κόμματος, δικής τους εμπνεύσεως!
Στο ασύστολο ψέμα τους ότι δήθεν η Παράταξή μας «βάζει λουκέτο» και αφήνει την πολιτική μάχη, προσθέτουν ότι η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» προχώρησε στη Διακήρυξή της μετά τις ευρωεκλογές, χωρίς να λάβουν γνώση αυτής τα αρμόδια όργανα!
Τονίζουμε για άλλη μια φορά προς τους πάλαι αλλά και προς τους προσφάτως επιτιθεμένους εναντίον μας, ότι η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει ως Πολιτική της μια εντελώς διαφορετική αντίληψη από αυτήν που επικρατεί παγκοσμίως, γι’ αυτό, άλλωστε, ιδρύθηκε. Μελετά συνεχώς την πολιτική της Ρωμαίικης Ορθόδοξης Αυτοκρατορίας μας, έχει καταστρώσει προγράμματα διδασκαλίας της Κυβερνητικής και προσπαθεί να μεταφέρει, στη σύγχρονη πραγματικότητα, όλη αυτή την δομή, τη σκέψη και την πρακτική, που συνετέλεσε στο να μεγαλουργήσει το Γένος μας επί 1100 χρόνια.
Σ’ αυτό το έργο, λίγοι μπορούν να μας βοηθήσουν, γιατί πρόκειται για κάτι εντελώς πρωτόγνωρο για την εποχή μας και, γι’ αυτό, η ομάδα που καταρτίζει με πολλή προσοχή και ακρίβεια τους πολιτικούς μας βηματισμούς είναι πολύ περιορισμένη στα πρόσωπα της Κεντρικής Επιτροπής. Αυτό είναι και το ΜΟΝΑΔΙΚΟ όργανο της Παρατάξεώς μας, το οποίο λαμβάνει τις Πολιτικές αποφάσεις.
Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θεωρεί ότι η Πολιτική της αυτή, που πήγασε από ένα Όραμα ζυμωμένο από πολυχρόνιες ιστορικές μελέτες και πνευματικές Οδηγίες συγχρόνων Πατέρων μας, δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο πλειστηριασμού απόψεων και υποδείξεων, αφού ούτε η Αλήθεια είναι συνισταμένη πολλών απόψεων, ούτε είναι δυνατόν να υπάρξει επωφελής δημοκρατία για τους πολίτες όταν δεν επικρατεί η γνώμη «των επαϊόντων» (για να θυμηθούμε τον Σωκράτη) αλλά η γνώμη των πολλών.
Συνεπώς, όλες οι συκοφαντίες περί δήθεν αγνοήσεως των Οργάνων της Παρατάξεώς μας είναι εκ των πραγμάτων ασύστατες, αφού, απλούστατα, τέτοιου είδους Όργανα δεν υπάρχουν, ούτε, βεβαίως, αυτοί που μας συκοφαντούν, μετέχουν σ’ αυτά. Υπάρχουν μόνο εκείνοι που συμμερίζονται το Όραμα της Παρατάξεώς μας και διατίθενται να το διακονήσουν με πνεύμα μαθητείας και όχι διδασκαλίας, με αυταπάρνηση και ανιδιοτέλεια. Η Παράταξή μας ακούει και τα μικρά παιδιά και τα λαμβάνει υπ’ όψιν της, σε καμμιά περίπτωση, όμως, δεν θα δεχθεί συνεργασία με εκείνους που θέλουν να την ποδηγετήσουν με τις γνωστές πολιτικές των κομματικών Οργάνων.
Τα Όργανα αυτού του είδους, η Παράταξή μας τα αφήνει σε εκείνους που κοροϊδεύουν και σ’ αυτούς που διασκεδάζουν τον κόσμο! Εμείς συνεχίζουμε με περισσότερη διάθεση και αποφασιστικότητα τον αγώνα μας για ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/anakoinoseis/1186-politiki-anakoinosi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου