Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Γιατί η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αποτελεί την μοναδική επιλογή κάθε Ενσυνείδητου Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού

Αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου διαχειριστή του ιστολογίου ΕΛΛΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ με το οποίο συμφωνούμε απόλυτα!!

Γιατί η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αποτελεί την μοναδική επιλογή κάθε Ενσυνείδητου Έλληνα Ορθόδοξου Χριστιανού



Είναι δύσκολο αυτές τις μέρες της Μεγάλης Τεσσαρακοστής να ασχοληθεί κανείς με την πολιτική. Μοιάζει εντελώς παράλογο εν μέσω Νηστείας, Προσευχής και γενικά Προετοιμασίας που κάνει κάθε Πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός αυτές τις εβδομάδες, να ενδιαφέρεται για τέτοια ζητήματα «κοσμικά». Σίγουρα κάποιοι από σας που διαβάζετε αυτό το άρθρο, έχετε αυτές τις ενστάσεις. 

Τις συμμερίζομαι ως ένα βαθμό, αλλά όχι απολύτως. Γιατί; Διότι η κατάσταση στην Πατρίδα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν έχουμε πλέον την πολυτέλεια να αναβάλουμε αποφάσεις, να κωλυσιεργούμε και να παραμένουμε αμέτοχοι μπροστά στο συνεχιζόμενο δράμα της. Οφείλουμε ως Χριστιανοί, Πατριώτες και ελεύθεροι πολίτες να αντιδράσουμε στα κακώς κείμενα που έθρεψαν και γιγάντωσαν την σύγχρονη κρίση, οικονομική και - κυρίως - πνευματική που αντιμετωπίζουμε. Κι ένας από αυτούς τους τρόπους αντίδρασης, είναι η ψήφος μας στις επικείμενες Εκλογές.

Δεν θα γράψω ωραιοποιημένα μισόλογα ούτε θα κρυφτώ πίσω από πολιτικαντισμούς. Καθαρά και ξάστερα, λέω πως Η ΜΟΝΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ για καθέναν και καθεμία ξεχωριστά που αισθάνεται Πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός και πραγματικός Έλληνας, είναι η ψήφος στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών του Καποδίστρια». Και να γιατί, απλά και επιγραμματικά:

- Διότι πρεσβεύει τον αγνό, ανόθευτο ελληνικό πατριωτισμό, μακριά από κάθε είδους βλαβερό ξενόφερτο στοιχείο και μολυσματική «ιδεολογία».

- Διότι δεν «σέβεται» απλά την Ορθοδοξία, ούτε την θεωρεί ένα «πολιτιστικό» ή «εθνικό» στοιχείο, αλλά την ζει: Οι άνθρωποι της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι πιστοί Χριστιανοί, όχι των δημοσίων σχέσεων και των πρωτοκαθεδριών σε Δοξολογίες, αλλά της καθημερινής εν Χριστώ ζωής με συμμετοχή στα Μυστήρια και την Λατρευτική Ζωή της Εκκλησίας μας.

- Διότι δεν διχάζει τον Λαό για να ωφεληθεί εκείνη - κατά τα πρότυπα του «διαίρει και βασίλευε» - αλλά τον ενώνει μακριά από κομματικές αντιλήψεις και αγκυλώσεις του παρελθόντος.

- Διότι προβάλει ως πρότυπο Κυβερνήτη τον Ιωάννη Καποδίστρια, έναν άνθρωπο που έδωσε τα πάντα για την Πατρίδα και τελικά δολοφονήθηκε, ακριβώς επειδή δεν συμβάδιζε με τα αντεθνικά και αντιχριστιανικά συμφέροντα των επικυριάρχων μας, που μας «έκατσαν στο σβέρκο» από την επομένη της δολοφονίας του μέχρι σήμερα.

- Διότι δεν αποτελείται από στελέχη - επαγγελματίες πολιτικούς και αργόσχολους κομματανθρώπους, αλλά από καθημερινά άτομα της εργασίας και της δημιουργίας. 

- Διότι δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, δεν λαϊκίζει, δεν υπόσχεται ρουσφέτια, δεν κάνει παροχές προς εξαγορά ψήφων, εκμεταλλευόμενη την ανέχεια του κοσμάκη.

- Διότι δεν υποστηρίζεται ούτε προβάλεται, αλλά αντίθετα φιμώνεται από το σύνολο των ΜΜΕ, που πρόθυμα εξυψώνουν τον κάθε τυχάρπαστο απολιτικό ως...πολιτικό παράγοντα, ανάλογα με τα συμφέροντα των αφεντικών (τους).

- Διότι δεν έχει ύποπτους χορηγούς, ούτε υπόγειες διασυνδέσεις με εγχώρια και ξένα κέντρα.

- Διότι, τέλος, είναι η μόνη Παράταξη που ευθαρσώς αποκηρύττει ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ την ανθελληνική και αντίχριστη Μασωνία, καθώς και τις αποκρυφιστικές παραφυάδες της.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, θεωρώ πως η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αξίζει την ψήφο μας στις επερχόμενες Εκλογές. Και για έναν ακόμα λόγο που παρέλειψα: Αρκετά πειράματα κάναμε τόσα χρόνια, είτε ψηφίζοντας ανεπαρκείς και λαοπλάνους πολιτικούς, είτε - ακόμα χειρότερα - συνειδητούς προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος, για να εξυπηρετήσουμε ιδιοτελή συμφέροντα. 

Ας πράξουμε έστω αυτή τη φορά το καθήκον μας, δίνοντας εμπιστοσύνη και δύναμη σε όσους αγαπάνε πραγματικά τον Χριστό και την Ελλάδα. Και να είμαστε σίγουροι, πως δεν θα το μετανιώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου