Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Να τι ψηφίζουν οι Νεοέλληνες !!!!

Στο παρακάτω video παρουσιάζεται η κατάντια των Νεοελλήνων σε όλο της το μεγαλείο. 
Στο πρωτοχρονιάτικο καρναβάλι στο Άργος Ορεστικό, ένα τσούρμο πολιτών και ανάμεσα τους και η βουλευτής της περιοχής εκλεγμένη με την  Ν.Δ , Μαρί Αντωνίου, χαζογελώντας παρακολουθούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, να σατιρίζει και να προσβάλει την Ορθόδοξη Πίστη μας .  


Ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος όπως ο ίδιος  αλλά και οι υπόλοιποι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν δηλώσει ό,τι  δε σέβονται την Ορθόδοξη Πίστη και έχουν δείξει πως η μόνη σχέση που έχουν με Αυτήν , είναι οι ψήφοι των ανθρώπων που προσέρχονται στην Εκκλησία. Το μόνο που θα μπορούσε κάποιος να του προσάψει είναι ότι άλλα ισχυρίζεται και άλλα πράττει. Στην ανακοίνωση του, δηλώνει :  Εδώ και χρόνια παλεύω σε όλα τα επίπεδα για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας και ανεξιθρησκίας, μια κοινωνία δίκαιη και ανεκτική στην διαφορετικότητα, μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και μηδενικής εκμετάλλευσης, μια κοινωνία με πρόσβαση όλων των πολιτών στα κοινά και κοινωνικά αγαθά, μια κοινωνία χωρίς πλούσιους και φτωχούς μια κοινωνία αλληλεγγύης στην οποία δεν θα χρειάζεται κανενός είδους φιλανθρωπία και ελεημοσύνη από κανέναν. Από τα παραπάνω λοιπόν με έκριναν οι συμπολίτες μου και από αυτά θα με κρίνουν και πάλι σύντομα, εάν αξίζω να τους εκπροσωπώ.


Βαγγέλη Διαμαντόπουλε, αν πραγματικά ίσχυαν όσα δηλώνεις, τότε είχες χρέος να σεβαστείς το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων συμπολιτών σου έστω και αν είναι αντίθετο με το δικό σου πολιτισμό που υποτίθεται από ότι λες :  χαρακτηρίζεται από  την αποδοχή του διαφορετικού, τον σεβασμό στην  θρησκευτική, σεξουαλική, πολιτική επιλογή του καθενός -αρκεί αυτή να μην στρέφεται κατά του ανθρώπου- την ελευθερία έκφρασης της οποίας το απόγειο παραμένει η σάτιρα και ο αυτοσαρκασμός. 
Από αυτό λοιπόν αν  κρίνουν οι πολίτες, όπως εσύ τους καλείς, αποδεικνύεται πως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ να τους εκπροσωπείς !!!

Δυστυχώς όμως, σε αυτό το αίσχος δεν συμμετείχαν μόνο άθεοι αλλά και πιστοί (τουλάχιστον έτσι δηλώνουν)!
Βλέπουμε στο video την βουλευτή της Ν.Δ. να συμμετέχει χασκογελώντας και ανταλλάζοντας ¨αστειάκια" με τον παππα-Σούρα.  Βρίσκεται μπροστά σε ένα διασκεδαστικό  κατ` αυτή θέαμα ! 
Να ρωτήσουμε την Μαρί Αντωνίου εάν πρόσβαλαν κάποιο οικείο της ή αγαπημένο της πρόσωπο έτσι θα χασκογελούσε;; Θα  παρότρυνε  με αστειάκια να συνεχιστεί η διακωμώδηση και ο εξευτελισμός του;; Εδώ χλευάζεται ο Χριστός, γιατί η χριστιανή βουλευτή της Ν.Δ. δεν έβαλε στη θέση του τον συνάδελφό της;; 
Κάθε ειλικρινά πιστός χριστιανός ξεχειλίζει από αηδία και αγανάκτηση στη θέα και στο άκουσμα της προσβολής  τα Ιερών και Οσίων  πιστεύω του. Όταν αγαπάς και πιστεύεις σε κάτι το παραμικρό που το θιγεί σε αναστατώνει, σε οργίζει , αντιδράς. Ζητάς την αποκατάστασή του ή φεύγεις από τον χώρο που συντελείται η διαπόμπευσή του.  Η Μαρί Αντωνίου  πως υπερασπίστηκε την Ορθόδοξη Πίστη;;  Αυτοί είναι οι Χριστιανοί Βουλευτές;; 

Αλλά το πρόβλημα μας είναι οι άθεοι, που μάλιστα μας το δηλώνουν, και όχι οι θεοσεβούμενοι που δεν δείχνουν την τιμή και τον σεβασμό τους στην Ορθοδοξία !! 
Με αυτούς δεν ασχολούμαστε αφού ότι δηλώσουν ή σωστότερα ότι δεν δηλώσουν είναι !!
Δε μας απασχολεί το ανίερο ήθος και η πρόθεση της πνευματικής αλλοτρίωσης του Έθνους μας από τους κυβερνώντες βουλευτές την στιγμή που αυτά δεν δηλώνονται δημοσίως με λόγια και ας φανερώνονται από τα γεγονότα ! 
 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου