Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΑ : Τα κόμματα με τις υπέρογκες επιδοτήσεις, ψάχνουν χρήματα για τον προεκλογικό τους αγώνα!!


Τα κόμματα με τις υπέρογκες επιδοτήσεις, ψάχνουν χρήματα για τον προεκλογικό τους αγώνα!!
Η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, ξεκινά οικονομική εκστρατεία με sms, εν όψει των επικείμενων εκλογών, η οποία «έχει ως γνώμονα τη διαφάνεια και ως στόχο την έμπρακτη συμβολή των πολλών», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Δηλαδή δε φθάνει που έχουν προεισπράξει τις επιχορηγήσεις των επομένων ετών, λες και πρόκειται να επανεκλεγούν, αλλά χρειάζονται άμεσα να εξασφαλίσουν νέους πόρους! Πού ειναι ο προϋπολογισμός των κομμάτων; Πού σπαταλήθηκαν τόσα κονδύλια; Αυτοί οι πολιτικοί που δεν είναι σε θέση να ρυθμίσουν ούτε τα οικονομικα του κόμματός τους έχουν ακόμη το κουράγιο και το θράσος να ζητούν την εμπιστοσύνη του Εληνικού λαού; Αυτοί οι ίδιοι που δημούργησαν τα προβλήματα της Πατρίδος μας παρουσιάζονται ως «εθνοσωτήρες» και υπόσχονται να μας βγάλουν από την κρίση; Η χρεοκοπία της Ελλάδος δεν είναι γεγονός μιας χρονιάς ή δύο. Έχει δρομολογηθεί εδώ και μια δεκαετία!
Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα δεν πρέπει να αφήσουμε να μπει στην Ελληνική Βουλή.
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» μπορεί να μην έχει πόρους για να συναγωνιστεί τα άλλα κόμματα, αλλά ό,τι έχει είναι δικό της. Το απέκτησε με τον ιδρώτα των μελών της. Δε χρωστάει σε κανέναν. Και είναι περήφανη γι’ αυτό!!
Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα δώσει ένα ηχηρό παρόν στις επικείμενες εκλογές!!
Αδέσμευτη, ελεύθερη, ξεκάθαρη, έχει κάθε δικαίωμα να υψώνει την φωνή της και να διαλαλεί σε όλη την Ελλάδα ότι πρέπει να διώξουμε όλους τους ξενόφερτους άρχοντες και να πάρουμε επιτέλους την Πατρίδα μας πίσω!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου