Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Σχετικά με την ανάρτηση του "Ορθοδόξου Παρατηρητηρίου" για τις παραπλανήσεις και τις ανακρίβειες του ιστολογίου μας


Ο συσχετισμός του Ο.Β. με εκείνους που χαρακτήριζαν τους ανθρώπους από την εφημερίδα που διάβαζαν είναι αυτόχρημα υποτιμητικός της νοημοσύνης όλών μας . 
Αν δεν είναι προβολή και ένδειξη αποδοχής η πρόσκληση του κ. Καζάκη να συμμετάσχει στο συνέδριο της Εστίας Πατερικών Μελετών ως εισηγητής , τότε τι σημαίνει αποδοχή;;; 
Καλείς στο συνέδριο σου έναν άνθρωπο που έχεις άλλη θεώρηση και της παρούσης και της μελλούσης ζωής; 
Η παρουσία του  κ. Καζάκη δεν είναι παρακίνηση, έστω απλοϊκών ψυχών , στο να τον ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές , συμβάλλοντας στο να έρθει στα πολιτικά πράγματα ένας επιπλέον άνθρωπος με αντιχριστιανικό φρόνημα; Ο π. Σαράντης τόνισε ότι η κρίση είναι καθαρώς πνευματική –όπως και είναι-. Αυτή λοιπόν η κρίση θα λυθεί με τρόπο μη πνευματικό  αλλά οικονομικό;
Και για να έχουμε και καλό ερώτημα : Ρωτήσατε τον κ. Καζάκη αν απορρίπτει τη σύγχρονη τεχνολογία και αν αντιτίθεται στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση; Γιατί αυτός έχει δηλώσει, ότι όχι μόνο δε θα εργαστεί για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, αλλά γι αυτόν  λαός είναι ο οποιοσδήποτε, είτε αλβανός είτε πακιστανός  είτε σέρβος κ.λ.π. Φαντασθείτε, λοιπόν, το σεβασμό του προς τις αρχές και τις παραδόσεις του Έθνους μας !
Δε φθάνουν, συνεπώς, τα απλά ελληνικά που γράφθηκε το πρόγραμμα της ημερίδας της Εστίας Πατερικών Μελετών, αλλά απαιτούνται και άλλες προϋποθέσεις . Το να μπορεί κανείς με πνευματική όραση να αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις των εγχειρημάτων του !    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου